header html die op elke pagina terugkomt

Koop, lease & huur

Uw CV-toestel zoals u het wilt

Doet uw cv- of warmwatertoestel het niet meer en is hij niet meer te repareren? Overweegt u een verouderd apparaat te vervangen door een moderne, zuinige installatie? Hoe gaat u de energiewensen vervullen in uw nieuwgebouwde huis? Wij bieden i.s.m. met GasNed een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe cv-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren.


Zekerheidsplan

Voordelen van financiëring op een rij:

Service en onderhoud

Het zekerheidsplan wordt gecombineerd met een serviceabonnement. U kunt zelf kiezen welk serviceniveau bij u past. Na afloop van de financiëringsperiode loopt het serviceabonnement door. Dit abonnement is verplicht tijdens de looptijd van de financiëring en daarna per jaar opzegbaar.

Aftrekbaarheid rente

Een CV- of warmwaterinstallatie is een onroerend goed. Dat betekent dat de rente die u betaalt aftrekbaar is van de belasting (mits de woning uw 'hoofdverblijfplaats' is). Een deel van het maandbedrag, waarin de rente is opgenomen, ontvangt u dus terug van de fiscus. Hierdoor pakken de kosten van financiëring vaak gunstiger uit dan u verwacht.

Geen hoge aanschafkosten, wél eigenaar

Bij financiëring betaalt u geen hoog aankoop-bedrag ineens, maar spreidt u de kosten over 6 of 12 jaar. Na de contractperiode bent u eigenaar. U heeft bovendien de vrijheid om de financiëring op elk willekeurig moment af te lossen. Daarvan ondervindt u geen financieel nadeel. Bij het aflossen van de financiëring betaalt u namelijk alleen het openstaande aflossingsbedrag, zonder het rentedeel.

U zit dus op geen enkele wijze vast aan het zekerheidsplan. Een voorbeeld: wilt u een 6-jarig leasecontract na 2 jaar opzeggen, dan betaalt u 48x uw maandbedrag, minus de rentekosten die vervat zijn in dat maandbedrag.

Bekijk hier de folder.


Huren van uw CV of warmwater toestel

Voordelen van huren op een rij:

Gratis onderhoud en reparatie, geen voorrijkosten

Met een huurcontract met GasNed bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Eventuele storingen binnen de mantel van het toestel verhelpen wij snel en kosteloos. Ook worden nooit voorrij-kosten, materiaalkosten of arbeidskosten in rekening gebracht. Uw toestel blijft dus in optimale conditie en u zult er dus langer plezier van hebben. U krijgt gedurende de huurperiode niet te maken met onverwachte kosten aan het toestel.

Meefinanciering installatiekosten

Bij een huurcontract komen de kosten voor de installatie van het toestel voor uw rekening. U vindt deze kosten (voor arbeid en aansluitmaterialen) terug in onze offerte. Het is in principe een eenmalige kostenpost.

GasNed biedt u echter de mogelijkheid deze installatiekosten gespreid te betalen gedurende de contractperiode. In dat geval zal GasNed de installatiekosten (gedeeltelijk) ‘meefinancieren’. U kunt op deze wijze de installatiekosten tot € 1000,- onderbrengen in uw maandbedrag.

Bekijk hier de folder.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0181 - 41 26 57 of vul het contactformulier in.


footer html die op elke pagina terugkomt